preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Školski prijevoz

Popis udžbenika

  

 

Forum

 

Potražite nas na Facebooku i Twitteru

Školski prijevoz

Pravo na prijevoz sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju ostvaruju učenici čije je mjesto stanovanja udaljeno od škole više od 3 km za učenike razredne nastave i više od 5 km za učenike predmetne nastave.  Ovaj prijevoz financira osnivač, Dubrovačko-neretvanska županija i u njega su već uključeni svi učenici koji ostvaruju to pravo.

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture,  sukladno Zakonu o otocima, uz posebno odobrenje, financira prijevoz učenika čije je mjesto stanovanja udaljeno od škole do 3 km za učenike razredne nastave i do 5 km za učenike predmetne nastave. Škola je dobila ograničena sredstva za financiranje tog prijevoza.  Ograničenje se odnosi na broj sjedećih mjesta u autobusu te je u odnosu na to određena donja granica udaljenosti mjesta stanovanja od škole po kojoj će učenici u ovoj školskoj godini ostvariti pravo na prijevoz.  

Udaljenosti su izmjerene interaktivnom kartom HAK-a. U slučaju  pogrešaka i eventualnog izostavljanja s popisa  učenika koji ostvaruju pravo na prijevoz molimo da nas o tome obavijestite.

Na početku svake školske godine, obnavljat će se zahtjev za ovu vrstu prijevoza.  U odnosu na veličinu odobrenog  prijevoznog sredstva nanovo će se određivati donja granica udaljenosti te objavljivati popis učenika koji će ostvarivati pravo na prijevoz za tekuću školsku godinu.

Zbog lakše organizacije prijevoza, kombinirat će se prijevoz autobusom i kombijem.

Oglasna ploča


Nastava na daljinu

                                        


e-Dnevnik

 


Korisne poveznice

Za osmaše...

Priznanja

Tražimo novinare


Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Tražilica


preskoči na navigaciju